ITALIA QUALITA

ITALIA QUALITA Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen
26 jan 2020 om 21:48 Wij hadden het eten besteld met een gewrnste tijd en toen waren ze er ook, lekker eten maar je kreeg weinig sate stokjes voor wat je betaalde vind ik
26 jan 2020 om 21:15 Helaas waren de pizza's niet heel erg warm eerder naar het lauwe toe...was jammer
26 jan 2020 om 20:17 Super lekker en snel bezorgd
26 jan 2020 om 1:34 Goede kwaliteit pizza, super snel bezorgd. Top
25 jan 2020 om 1:30 slecht , ik had aangegeven 19:30 kwamen ze om 18:30 brengen
6 jan 2020 om 14:06 Heerlijk.
6 jan 2020 om 9:46 Pizza was koud en taai, al met al geen beste ervaring.
5 jan 2020 om 21:41 Het eten was gewoon weer super lekker en ga er zeker vaker bestellen gewoon top
5 jan 2020 om 19:59 Een grote bestelling gedaan, maar daardoor geen mindere kwaliteit. Pizza’s waren allemaal goed en warm! Fijne pizzeria!
2 jan 2020 om 21:53 Ik had voor 19.00 gereserveerd maar de bestelling kwam al om 18.35.. dan geef je dus voor niks een tijd aan. Het was heel lekker, alleen beide Producten waren niet warm.
31 dec 2019 om 11:22 Bezorger was niet erg klantvriendelijk, onze bel deed het niet maar de man maakte er een persoonlijk ding van. Niet zo netjes. Ook kon er geen lach van af en liep hij weg zonder te groeten. Eten was wel lekker warm en goed te eten.
30 dec 2019 om 19:50 Het drinken zat samen in de zak met het eten en was daardoor warm.. Volgende keer graag apart