ITALIA QUALITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 845 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Qualita. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 7:07 De bezorging was op tijd gekomen en het eten was super lekker
1 dec 2022 om 22:50 De pizza was goed gevuld, goed warm, ook daarna was goed van smaak
1 dec 2022 om 9:52 Very good food, friendly service and fast delivery time! I recommend it because the price is also cool
1 dec 2022 om 0:36 Prima!
23 nov 2022 om 19:00 Nooit meer! Super broodje shoarma voor 10 euro, die kun je in een hole kies duwen!
21 nov 2022 om 9:07 Het was weer even geleden, maar het was super lekker! Eerder bezorgd dan aangegeven, eten heerlijk warm, vriendelijke bezorgerBedankt!
19 nov 2022 om 20:16 De hele familie heeft heerlijk gegeten! Eten werd mooi op tijd bezorgd.
19 nov 2022 om 13:39 Super lekker gegeten! Grote kapsalon besteld en kleine gekregen! Even gebeld en netjes opgelost! Mocht de kleine houden en er werd netjes een grote na bezorgd! Gratis
15 nov 2022 om 23:23 Had duidelijk aangegeven dat ik met 20 euro zou betalen, bezorger zei dat ik geen wisselgeld zou krijgen ook al kostte het 13,75. Daarnaast was het eten super vies vergeleken met andere restaurants hier. Belachelijk!
11 nov 2022 om 23:04 Bardzo dobre jedzenie i w rozsądnej cenie Dodatkowo szybko, plus bardzo miła i pomocna obsługa Polecam
7 nov 2022 om 20:24 Uitstekend. Zeker 3 kwartier voor de gewenste tijd bezorgd.
7 nov 2022 om 20:01 Helaas de extra saus vergeten. Snap nooit zo goed hoe dat kan. Maar goed, t was alsnog lekker.